Taller pràctic per a afinar la percepció amb els 5 sentits.

Sin título-5

Què i com …
Per mitjà de diferents propostes realitzem una exploració atenta de l’entorn amb els sentits. Reconeixem diferents maneres de percebre’l, d’entendre’l, de sentir-lo i per tant podem reviure l’experiència del què ens envolta amb molts més detalls. Com podem després aplicar aquesta experiència a la creació d’un espai o moment concret? Això és el què treballarem en el taller proposat.

Adreçat a …
Persones amb professions relacionades amb l’exploració dels sentits: artterapeutes, artistes, músics, cuiners, enòlegs, massatgistes … Persones que treballen en l’àmbit social, en particular amb persones amb algun grau de pèrdua o deficiència sensorial, senilitat o recuperació de la memòria. Persones i/o parelles que volen afegir sensualitat a la relació. Persones que tenen interès per a desenvolupar l’exploració dels sentits i/o volen treballar amb la pròpia sensibilitat.

Quan i on …
El primer cap de setmana de juny, abans de la lluna plena. Arribada i assentament: dissabte a les 10h. Inici del taller dissabte a les 10,30h Final del taller diumenge a les 13,15h. Les Torres de Selma, mas en plena natura. Pla de Manlleu (Alt Camp) Tarragona.


Sin título-3Laura Relea i Soler
L’escalfor d'un raig de sol, la frescor d'un rierol en el bosc, l'exuberància de la natura a la primavera. Entre cel i terra, una artista complerta que no dubta en explorar contínuament amb els cinc sentits. Conscient que la intensitat del moment és fugissera; es fixa en la grandesa de les petites coses, considera la senzillesa un luxe i sap que la bellesa es troba en els ulls de qui la contempla.

Elisabeth Naud Martel
Amb una clara tendència optimista, resolutiva i pràctica duu la gerència del mas de les Torres de Selma des de fa dotze anys. Experiència que es resumeix en un saber rebre les persones i com a bona amfitriona combina el sentit estètic per abellir els racons del mas amb un afrancesat sentit de l’humor i amb les dots excel·lents que fan de la seva cuina un plaer per als sentits.

Preu inscripcions informació
92 euros que inclouen: El taller de matí-tarda de dissabte i matí de diumenge. Dinar de dissabte. Sopar sensitiu de dissabte. Dormir envoltat dels sons nocturns de la natura en habitació doble amb bany propi. Esmorzar de diumenge. Tots els àpats són vegetarians amb aliments ecològics i/o de productors de proximitat. Si una persona ve acompanyada i comparteix llit, a la segona persona el preu surt per 80 euros (el dinar de diumenge és opcional i té el cost de 18 euros)


Necessites …
· Un objecte que et desperti el gaudi d’un sentit.
· Ganes d’experimentar i il·lusió.
· Roba còmoda


Més informació :
presentits@yahoo.es 977260647 / 977638665
www.lestorresdeselma.com
Places limitades